Frånvaroanmälan

Frånvaro kan registreras på olika sätt; till klassföreståndaren, till expeditionen, till vårt automatiska telefonnummer eller via skola24 mobilapp.

Klassföreståndaren lämnar i regel ut kontaktinformation som ni kan använda. I annat fall kan ni alltid hör av er till expeditionen för att anmäla frånvaro.

Frånvaroanmälan med knapptelefon

Numret ni ska ringa är 051-58 69 29. Du behöver ringa från en knapptelefon och anmälan sker med elevens personnummer alternativt förälderns personnummer om eleven är under 18 år.

Frånvaroanmälan kan bara göras för en hel dag i taget och måste ske innan klockan 12:00. En ny frånvaroanmälan ska göras varje dag.

När registreringen är klar kommer en bekräftelse. Lägger du på luren innan kommer anmälan att avbrytas.

Om ni har frågor är ni välkomna att höra av er.

Mobilapp

Skola24 har utvecklat en app som finns tillgänglig både för Android och Apple. Sök efter skola24 på Play butik respektive App Store för att skaffa appen till din telefon. Logga sedan in med uppgifterna du har fått från skolan för att komma åt din information.

Läs mer om skola24 mobilapplänk till annan webbplats

Uppdaterad 13/8 2017