Du hittar Hällefors kommuns officiella information på hemsidan. Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillgänglig information:

Information: Covid-19

Tillfälliga åtgärder pga covid-19

Utifrån de skärpta direktiv som regeringen och Folkhälsomyndigheten har gått ur med i samband med den ökade smittspridningen, kommer undervisningen på Pihlskolan i första hand genomföras på distans t o m den 22/12. Elever kommer att få vara på plats på skolan vid prov, för att genomföra praktiska moment samt vid särskilt stöd. Elever som har svårt att arbeta hemifrån av olika anledningar, är välkomna att kontakta sin mentor för överenskommelse om arbete på plats på skolan. Bokade besök hos elevhälsan kommer också att genomföras på skolan.

Ordinarie schema gäller. Undervisande lärare kontaktar sina elever via mail/Classroom för att informera på vilken länk ni ska ses eller om ni ska vara på plats. Ingen lunch kommer att serveras i matsalen, men elever på gymnasiet kommer att kunna boka en lunchlåda.

De allmänna rekommendationer som finns gäller fortfarande.

Läs hela dokumentet här:

Information elever och vh Covid-19 20201123PDF [PDF]