Dags att söka yrkesutbildning

Vill du jobba i kök, industri eller i vården? Nu kan du söka yrkesutbildning för vuxna på Pihlskolan.

Pihlskolan erbjuder med möjlighet till omgående start Industriteknisk utbildning och Vård- och omsorgsutbildning. Antagning sker löpande och kursstart för dessa områden är mycket flexibel.

Om du vill bli kock eller servera så startar till hösten också en ny grupp med 10 platser på Restaurang– och livsmedelsprogrammet. Även ytterligare Industritekniska utbildningar kommer att erbjudas.

Elever till platserna kommer att kunna antas från hela Örebro Län, så anmäl ditt intresse i tid.

Det kan i viss mån finnas möjlighet att läsa andra typer av yrkesutbildningar i Örebro Län. Mer information kring detta kommer, men exempel på utbud finns på hemsidan för Vuxenutbildning i Örebro kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Alla kurser är studiemedelsberättigade genom CSN.

Studierna går att kombinera med andra kurser inom vuxenutbildningen.

Möjlighet till lärlingsutbildning finns.

Kurserna kommer att ges på heltid eller deltid. Även enstaka kurser ur utbudet går att söka.

Möjligheten finns att validera dina tidigare kunskaper. Validering innebär att vi dokumenterar dina tidigare kunskaper och erfarenheter så att du inte behöver läsa om det du redan kan och på så sätt snabbare nå dina mål.

Mer information och anmälningsblanketter finns här på Pihlskolans hemsida.

Kontakt

Om du är intresserad av att anmäla dig eller av att veta ännu mera, kontakta sudie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare
Karin Hansson