Samlad information kring Covid-19
Vad Hällefors kommun gör och vad du själv kan göra för att begränsa smitt­spridningen av corona­viruset.

Hällefors kommuns logotyp
pihlskolans logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Studenten på Pihlskolan

Våra studenter har fått information och förhållningsregler att ta med hem till sina anhöriga.

För att våra studenter trots pandemin ska få möjlighet att fira sin student, kommer årets utspring för studenterna på Pihlskolan att firas tillsammans med ett begränsat antal föranmälda närstående. Inga studentflak får förekomma. Vi ber alla acceptera det och hoppas att fler ska kunna vara delaktiga i nästa års studentfirande. Studenterna har fått all information och det är inte möjligt för utomstående att anmäla sig.

Nallebjörn och studentmössa i gräset. Foto: Fredrik Fogelqvist

Uppdaterad

Hällefors kommun, Sikforsvägen 15, 712 83 Hällefors | 0591-641 00 | org.nr: 212000-1942 | kommun@hellefors.se