Samlad information kring Covid-19
Vad Hällefors kommun gör och vad du själv kan göra för att begränsa smitt­spridningen av corona­viruset.

Hällefors kommuns logotyp
pihlskolans logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Lika­behandling

Det är en självklarhet för oss på Pihlskolan att alla elever har rätt att känna sig trygga, sedda på skolan. Tillsammans med eleverna arbetar vi aktivt för att nå dessa mål. För dig som elev har din mentor en viktig funktion där du i den dagliga kontakten enkelt kan lyfta uppkomna problem.

Grunden i vårt arbete för att alla ska trivas är våra gemensamma trivselregler och likabehandlingsplan. Trivselreglerna diskuteras och förankras varje år bland lärare, elevråd och elever. Vi tycker det är viktigt att alla känner till och får chans att diskutera och påverka våra gemensamma regler.

Sidan är uppdaterad

Hällefors kommun, Sikforsvägen 15, 712 83 Hällefors | 0591-641 00 | org.nr: 212000-1942 | kommun@hellefors.se