Lunch: 90kr, från kl 11:30
- Ht-24
Kväll: 350kr, från kl 18:00
- Ht-24
Silvergrytan
Restaurang Silvergrytan drivs av eleverna på Pihlskolans Restaurang- och livsmedelsprogram.
Vi vill tacka alla våra gäster för detta läsår och önskar er välkomna åter under höstterminen.
/ Lena och Hampus på Restaurang och livsmedelsprogrammet.
Bokning av bord till lunch och kväll
Telefon: 0591-642 08
Svarar vi inte så kan det bero på att vi har lektion, så försök gärna igen.
- Lunchen består av tre rätter samt ett vegetarisk allternativ
- Betalning: kort eller Swish
Varmt välkomna!
Hampus, Lena och Restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Dagens lunch
Reservation för ändringar.
Vegetariskt alternativ finns alltid.
v.9
Onsdag
Toast skagen
Pasta Alfredo
Daimpannacotta
Torsdag
Ostfyllda Quesadillas
Lysande gul fiskgryta
Rabarberpaj
Fredag
Sparrissoppa
Smashed ostburgare med avokado, sriracha mayo, picklad rödlök och sallad
Citronpannacotta
v.10
Onsdag
Potatisvåffla med lax, guacamole och ruccola
Kycklinggryta
Äppelpaj med vaniljsås
Torsdag
Heta räkor med gurk- och avokadoröra
Salsicciapasta
Chokladmousse
Fredag
Toast med burrata och marinerade tomater
Kyckling, tryffelrisotto med krispig svamp
Citronmousse med havreflarn
v.11
Onsdag
Svamptoast
Köttfärslimpa, kokt potatis och lingon
Stekta kanelbullar med jordgubbar
Torsdag
Silltårta
Rotmos, fläsklägg och senap
Pärontartelette
Fredag
Croissant med lufttorkad skinka
Helstekt kyckling
Bakelse
v.12
Onsdag 195kr
Påskbuffe
Lax
Tiramisu
Torsdag 195kr
Påskbuffe
Fläsfilé med potatisgratäng och rödvinssås
Tårta
Fredag 195kr
Påskbuffe
Biff med syrade tomater och bearnaisesås
Tårta
v.14
Onsdag
Jordärtskockssoppa
Stekt lax med pressad potatis
Saffranspannkaka
Torsdag
Toast med kallrökt lax
Köttfärsgratäng
Pavlova
Fredag
Råraka med räkor och pepparrot
oxfilepasta
Hallonbakelse
Reservation för ändringar.
Vegetariskt alternativ finns alltid.
Kvällsmeny
v45 Torsdag. Tema: Grön gastronomi
Timjandoftande tomatsoppa med creme fraiche
Grillost, rostade rotfrukter och tryffelemulsion
alternativt
Lax, rostade rotfrukter och sandefjordsås
Tartelett med pannacotta och hjortrongele
v46 Torsdag. Tema: Disney
Ugnsbakad ratatouille
Viltfrikadeller och pasta i tomatsås
Cremé bruleé med körsbärskompott
v47 Torsdag. Tema: Höst
Rostad rotfruktssoppa
Ankbröst med inlagda päron, klyftpotatis och rödvinssås
Ugnsbakade äpplen med havresmul och vaniljglass
v48 Torsdag.
Abonnerat
v49 Torsdag. Tema: Nyår
Laxbollar på gravad lax, timjan och citronmeliss
Helstekt oxfile, rostad potatis, parmesangratinerad sparris och rödvinssås
Citronfromage med passionsfrukt
v50 Torsdag.
Julbord (445kr)
Information
- Boka bord på tel: 0591-642 08
- Öppet torsdagar
- Pris: 350kronor
- Betalning: Kort eller Swish
Text